اثر تغییر اقلیم و سلامت و امنیت غذا
کد مقاله : 1055-FSN (R1)
نویسندگان
فردین نظافتی نمین *
هیات علمی دانشگاه پیام نور
چکیده مقاله
چکیده
تغییر اقلیم یکی از حادترین مشکلات جامعه جهانی است. تجزیه و تحلیل منابع و ادبیات اختصاص داده شده به تغییرات آب و هوایی ، شناسایی مشکلات زیست محیطی و عوامل مؤثر بر آن را ممکن می‌سازد و مشکل تغییرات جهانی و منطقه‌ای در محیط و اقلیم به دلیل تأثیر فزاینده عوامل انسانی بر افزایش مداوم غلظت دی اکسید کربن و گازهای گلخانه‌ای در جو اثبات می‌گردد. این مقاله به مظاهر و پیامدهای مختلف تغییرات آب و هوایی تأکید می‌کند که نشان دهنده یک خطر طبیعی در مقیاس جهانی و همچنین کاتالیزوری برای تغییرات مختلف در بسیاری از بخش‌های اقتصادی و خطرات در حوزه های تکنولوژیکی و اجتماعی ناشی از گرمایش جهانی اثبات شده است بنابر این دیدگاه‌های مختلف در مورد روند تغییرات آب و هوایی و همچنین پیش‌بینی و پیامدهای آن بر سلامت و امنیت غذایی مورد تجزیه و تحلیل قرار ‌گرفت. نتیجه آن که تغییر اقلیم در اکثر فعالیت ها تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارد.
کلیدواژه ها
کلمات کلیدی: تغییر اقلیم؛ فجایع محیطی؛ سلامت انسانی وغذا
وضعیت: پذیرفته شده